Profilaxie

Una dintre cele mai simple metode de tratament dentar este reprezentat de profilaxie. Atunci cand vorbim despre profilaxie ne referim la toate acele proceduri efectuate de catre un medic stomatolog in scopul prevenirii aparitiei cariilor dentare si a parodontozei. In cazul in care astfel de carii dentare sau boala parodontala au aparut, profilaxia are rolul de preveni evolutia lor si de a reduce sansele de aparitie a diverselor complicatii.

Principalul factor al aparitiei cariilor, al gingivitei si ulterior a bolii parodontale este reprezentat de catre placa bacteriana depusa la nivelul danturii.

Aceasta placa dentara sau tartru, cum mai este numita, afecteaza dantura prin distrugerea smaltului dintilor si poate afecta si gingia daca nu este indepartata de pe dinti.

La Modent Clinic oferim servicii de detartraj profesional folosind cele mai noi tehnici si echipamente.

Astfel, poti apela la detartraj cu ultrasunete, la periaj profesional pentru indepartarea tartrului sau la varianta cu Air-Flow. Aceasta procedura de igienizare profesionala oferita de catre Modent Clinic face parte din categoria metodelor de tratament in ceea ce inseamna profilaxie dentara. Pentru o profilaxie eficienta este necesar un control periodic cel putin odata la 6 luni, iar in cadrul acestor controale pot fi identificate si eventuale probleme aparute la nivelul dintilor sau al gingiilor.

Serviciile complete de profilaxie dentara pe care le poti gasi atunci cand apelezi la Modent Clinic includ evaluarea placii bacteriene, detartrajul folosind metodele anterior amintite, fluorizarea dintilor, inchiderea santurilor dentare si nu in ultimul rand oferirea unor recomandari de specialitate pentru o mai buna igiena orala.

Toate drepturile rezervate | Site creat de Interweb Design, Promovat de CreatiiDigitale.ro