Despre noi

Modent Clinic este o clinica privata care ofera o gama diversificata de servicii in Alexandria

Fiind constienti de faptul ca vizitele la dentist nu sunt printre cele mai dorite de niciun pacient, ne propunem sa venim in intampinarea nevoilor pacientilor nostri cu ultimele inovatii in materie de echipamente stomatologice si cu aparatura moderna astfel incat sa oferim cel mai ridicat nivel de confort si cele mai eficiente tratamente dentare fiecaruia dintre pacientii care apeleaza la serviciile noastre.


Echipa Modent Clinic este alcatuita din persoane cu o vasta pregatire in domeniul stomatologiei, dar si cu multa experienta in tratamentele dentare. Astfel, cei care vor avea grija sa iti ofere cele mai eficiente si profesionale servicii de medicina dentara pentru un zambet minunat si sanatos sunt Dr. Mocanu Ionut si Dr. Lupu Anca. Dr. Mocanu Ionut este medic primar chirurg dento-alvelolar, iar Dr. Lupu Anca este medic stomatolog.

Misiunea noastra este aceea de a scoate la iveala arta zambetului tau. Tocmai de aceea, la Modent Clinic fiecare pacient va beneficia de servicii complete de stomatologie, implantologie, chirurgie orala sau estetica dentara. Valorile care ne definesc se refera la grija pentru pacienti, calitatea serviciilor medicale dentare oferite fiecarui pacient in parte si etica profesionala. La Modent Clinic ne dorim sa stabilim o relatie bazata pe incredere si respect reciproc cu fiecare pacient care alege sa treaca pragul clinicii noastre. Facem din sanatatea dentara a pacientilor nostri prioritatea fiecarei zile petrecute la clinica astfel incat sa redam fiecarui pacient zambetul pe care acesta si-l doreste.

La Modent Clinic ne-am straduit sa construim un ambient cat mai relaxant si cat mai placut pentru pacientii nostri. Fiecare membru al clinicii este specializat in diverse ramuri ale medicinei dentare si are o vasta experienta in diverse tipuri de tratamente stomatologice. Datorita faptului ca fiecare pacient are nevoie de tratament si interventii stomatologice personalizate, la Modent Clinic oferim solutii individualizate pentru fiecare pacient. Astfel ne asiguram ca oferim fiecarui pacient cea mai eficienta si potrivita solutie stomatologica pentru ca tratamentul aplicat sa aiba efectul scontat. Mai mult decat atat, in fiecare etapa a tratamentului ne asiguram ca pacientul primeste toate informatiile cu privire la materialele folosite, avantajele si dezavantajele fiecaruia dintre tipurile de tratamente, eventualele riscuri, dar si costurile pentru fiecare tratament in parte. Acest lucru asigura transparenta totala fata de nevoile fiecarui pacient si construim o relatie medic – pacient bazata pe incredere, comunicare si atentie acordata nevoilor pacientului.

Datorita faptului ca vorbim despre sanatatea pacientilor nostri si despre domeniul medical, ne asumam faptul ca toate conditiile de igiena din clinica noastra sunt la cel mai ridicat standard. Astfel, asiguram pacientii care ne aleg de faptul ca toate tratamentele stomatologice si manoperele sunt realizate in conditii perfecte de igiena si nu exista niciun risc la adresa sanatatii acestora. Pentru ca suntem constienti de faptul ca toate costurile cu tratamentele stomatologice pot fi consistente pentru anumiti pacienti, la Modent Clinic oferim posibilitatea de a alege dintre mai multe metode de plata, asigurandu-ne astfel ca suntem flexibili in ceea ce priveste plata tratamentelor si a interventiilor dentare.

Toate drepturile rezervate | Site creat de Interweb Design, Promovat de CreatiiDigitale.ro