Fatete dentare

  • Home
  • Fatete dentare

Pe langa tratamentele stomatologice, la Modent Clinic poti apela si la servicii de cosmetica dentara. Aceste servicii de cosmetica dentara au rolul de a reda stralucirea oricarui zambet si de a a reda increderea oricarei persoane.

Tratamentele de cosmetica dentara de care poti beneficia la Modent Clinic includ tratamente de albire a dintilor, punerea de fatete dentare sau punerea de bijuterii dentare. In cazul tratamentelor de albire a dintilor exista o serie de etape care trebuiesc urmate inainte de aplicarea propriu-zisa  a tratamentului. Astfel, vorbim despre evaluarea starii de sanatate a cavitatii bucale de catre medicul stomatolog in urma unei consultatii, efectuarea unui detartraj si periaj profesional, dar si tratament impotriva cariilor deja existente. Astfel de tratamente de albire sunt recomandate in acele situatii in care exista schimbari importante de ordin cromatic la nivelul dintilor.

Fatetele dentare reprezinta un alt tratament de cosmetica dentara la care poti apela in clinica noastra stomatologica.

Aceste fatete dentare sunt reprezentate de un invelis de ceramica care este aplicat pe partea vizibila a fiecarui dinte. In prealabil, smaltul fiecarui dinte pe care se aplica o fateta dentara este slefuit. Scopul acestor fatete dentare este de a corecta anumite diferente in ceea ce inseamna forma, culoarea sau pozitia unui dinte sau a mai multor dinti.

Desi astfel de tratamente de cosmetica dentara sunt cel mai adesea solicitate de catre pacient, este important sa ai in vedere recomendarea unui medic stomatolog cu privire la tipul de tratament si la intervalul de timp la care astfel de tratamente sunt efectuate.

Toate drepturile rezervate | Site creat de Interweb Design, Promovat de CreatiiDigitale.ro